Νέο Πρόγραμμα: Συμμετοχή στο European Youth Event στο Santander της Ισπανίας

Ο Οργανισμός EUphoria, με την ομάδα του να έχει ενεργή συμμετοχή και προσφορά στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας όλα αυτά τα έτη είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως έχει εξασφαλίσει συμμετοχή στην τοπική Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας -European Youth Event στην πόλη Santander της Ισπανίας για 10 νέους 16-30 ετών.

Φέτος, το 2022, είναι ξεχωριστό για την Ευρωπαϊκή Νεολαία: γιορτάζουμε το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας και την 35η επέτειο του προγράμματος Erasmus. Για αυτό, είναι η τέλεια αφορμή για να γιορτάσουμε το ΕΥΕ Santander, όπου οι νέοι μπορούσαν να υψώσουν τις φωνές τους και να εκφράσουν τις ανησυχίες της γενιάς τους, να ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες με βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) και εμπειρογνώμονες και να συνεργαστούν για την οικοδόμηση και τη βελτίωση της ευρωπαϊκής κοινωνίας για καλύτερες ευκαιρίες για την ευρωπαϊκή νεολαία.

Αυτή η εκδήλωση έχει απλούς στόχους αλλά με μεγάλο αντίκτυπο:
• Προώθηση, ενίσχυση και τόνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• Να φέρουν τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα πιο κοντά στους νέους.
• Διάδοση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ).
• Συμμετοχή τοπικών, περιφερειακών και εθνικών θεσμών.
• Διασφάλιση της εγκάρσιας εκπροσώπησης των νέων.
• Συμμετοχή ευρωβουλευτών και άλλων ευρωπαίων πολιτικών εκπροσώπων.
• Να έχουν ομιλητές ηλικίας 16 έως 35 ετών στις περισσότερες από τις δραστηριότητες της εκδήλωσης.
• Τόνωση και διατύπωση της ενεργού ευρωπαϊκής ιθαγένειας.

Λάβετε μέρος στο έργο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, γνωρίστε άλλους νέους Ευρωπαίους και κάντε τη φωνή σας να ακουστεί στο EYE Santander – αυτό που λείπει τώρα είστε εσείς!
Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις θεματικές της Εκδήλωσης

Ποσό συμμετοχής: 200 ευρώ το οποίο καλύπτει την προετοιμασία πριν την αναχώρηση από την ομάδα του EUphoria, την διαμονή για 3 βράδια σε 3κλινο ή 4κλινο δωμάτιο στο Hostal Lucy, και συνοδεία από έμπειρο αρχηγό ομάδας.

Για να γίνεις μέλος της αποστολής του Euphoria:
Ελέγχεις τις ημερομηνίες του προγράμματος και ότι μπορείς να ταξιδέψεις εκείνη την περίοδο στο Santander 13-16.10.2022.
Συμπληρώνεις την αίτηση σου ΕΔΩ, στην οποία μας αναφέρεις το κίνητρο συμμετοχής σου. Εφόσον περάσεις το δεύτερο στάδιο, θα κληθείς για συνέντευξη από τον/την project manager του Euphoria.

Σε περίπτωση επιλογής, το ποσό συμμετοχής είναι 200 ευρώ το διαμονή σου στο Santander και για την προετοιμασία σου για την εκδήλωση από την ομάδα του Euphoria.
Το εισιτήρια προς και από το Santander δεν καλύπτονται από το ποσό συμμετοχής και μπορείς να ταξιδέψεις με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο επιθυμείς κατόπιν συνεννόησης με τον/την project manager.
Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply