Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Αλβανία: Social Entrepreneurship as Response to Youth Unemployment

Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Αλβανία!
Τίτλος: Social Entrepreneurship as Response to Youth Unemployment
Τύπος; Training Course
Ποιοι; 4 άτομα άνω των 18 χρόνων
Πού; Δυρράχιο, Αλβανία
Πότε; 04/05/2022 –11/05/2022
Κύριος στόχος του training course είναι να προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να κατανοήσουν την κοινωνική επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο της διαθεματικής συνεργασίας. Οι συμμετέχοντες θα συγκρίνουν τις διάφορες πρακτικές που εφαρμόζονται στις χώρες από τις οποίες προέρχονται και θα κληθούν να αναπτύξουν τεχνικές και δεξιότητες που εφαρμόζονται στη νεανική επιχειρηματικότητα, όπως η δημιουργία «ψηφιακής εταιρείας».
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πολωνία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Τουρκία
Το καθημερινό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ
Διαμονή: Hotel “AKROPOLI” (Bulevardi i Pishave, Golem)
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι των Τιράνων.
2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.
3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Leave a Reply