Νέο πρόγραμμα ανταλλαγής εφήβων και νέων Erasmus+: “Entangled History-Children and young adults in the Holocaust”

Νέο πρόγραμμα ανταλλαγής εφήβων και νέων Erasmus+!
Τίτλος: “Entangled History-Children and young adults in the Holocaust”
Ποιοι; 6 άτομα ηλικίας 17-22 ετών και ένας αρχηγός ομάδας άνω των 18 ετών.
Πότε & Πού; 03-10.10.2022, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Προθεσμία: 23.09!
Περιεχόμενο: Η γερμανο-ελληνο-πολωνική συνάντηση νέων επικεντρώνεται σε παιδιά και νέους ενήλικες που έπεσαν θύματα του Ολοκαυτώματος. Αυτή την φορά έχει ως κεντρικό άξονα την ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης κατά τον Β’ Π.Π., την ιστορία της εβραϊκής της κοινότητας και το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη. Οι συμμετέχοντες μέσα από διαδραστικά εργαστήρια, αφηγήσεις και επισκέψεις θα ανακαλύψουν τις σκοτεινές πτυχές της ιστορίας που συνήθως είναι ελάχιστα γνωστή στην νεολαία καθώς και τρόπους μνημόνευσης όλων αυτών των γεγονότων που καθορίζουν τις ζωές μας μέχρι και σήμερα.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
Χώρες που συμμετέχουν: Γερμανία, Ελλάδα και Πολωνία.
Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ
Διαμονή: Ξενοδοχείο Φιλίππειον
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 180 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι α. για ανηλίκους 70 ευρώ και β. για ενήλικες 50 ευρώ.
Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.
Καλή επιτυχία!

Leave a Reply