Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη: “Social Entrepreneurship as a response on Youth Unemployment”

Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη!
Τίτλος: Social Entrepreneurship as a response on Youth Unemployment
Τύπος; Study Visit
Ποιοι; 3 συμμετέχοντες άνω των 18 ετών
Πού; Sarajevo, Βοσνία-Ερζεγοβίνη
Πότε; 31.08-06/09/2022
Προθεσμία: 25.08!
Κύριος στόχος της εκπαιδευτικής επίσκεψης είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επισκεφθούν κοινωνικές επιχειρήσεις, οργανώσεις νεολαίας και άλλους φορείς που εργάζονται για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και να μάθουν από τις πρακτικές τους, να κάνουν νέες επαφές και να δικτυωθούν με εκπροσώπους διαφορετικών τομέων.
Χώρες που συμμετέχουν: Βοσνία Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βουλγαρία, Β. Μακεδονία, Σερβία, Ελλάδα, Τουρκία
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
Διαμονή: BM International Hotel Sarajevo
Το ημερήσιο πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ.
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ. Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.
Καλή επιτυχία!

Leave a Reply