Νέο Πρόγραμμα στην Αλβανία: “Empowering Rural Youth Organizations”

Τίτλος: “Empowering Rural Youth Organizations”
Τύπος; Seminar
Ποιοι; 3 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών
Πότε; 28.09-04.10.2022

Πού; Pogradec, Αλβανία

Προθεσμία: 05.09!

Περιεχόμενο:
Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μελλοντικών έργων διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του έργου και θα βασίζεται στην εφαρμογή της μεθοδολογίας του ‘24hoursProjectHackhathon’. Οι συμμετέχοντες θα αυξήσουν τις ικανότητες διαχείρισης έργου και την ικανότητά τους να εφαρμόζουν το design thinking στην εργασία τους.

Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Χώρες που συμμετέχουν: Αλβανία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Πολωνία,Ελλάδα, Σερβία, Κοσσυφοπέδιο, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Ουγγαρία, Ιταλία, Βουλγαρία και Τσεχία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ
Διαμονή: Lake Park Hotel

Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply