Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στη Θεσσαλονίκη: “Social Entrepreneurship as response on youth unemployment”

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!
Τίτλος: “Social Entrepreneurship as response on youth unemployment”
Τύπος; Training Course
Ποιοι; 4 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών
Πότε; 24-30.06.2022
Πού; Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Προθεσμία: ΑΜΕΣΗ!
Περιεχόμενο: Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν από τις πρακτικές των εμπλεκόμενων οργανισμών την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων και την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, να αναλύσουν τις κοινότητές τους και να εντοπίσουν τα απαραίτητα βήματα που οδηγούν στη δημιουργία υποστηρικτικού κοινωνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος σε συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη που εκπροσωπούν διαφορετικούς τομείς.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
Χώρες που συμμετέχουν: Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Σερβία, Ελλάδα, Πολωνία και Τουρκία.
Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ
Διαμονή: Hotel Φιλίππειο.
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.
3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 180 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.
Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

Leave a Reply