Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Ισπανία: Be Right Be Human

Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Ισπανία
Τίτλος: Be Right Be Human
Τύπος: Training Course
Ποιοι; 2 άτομα άνω των 22 ετών
Πού; Alicante, Ισπανία
Πότε; 22.05-28.05.2022
Κύριος στόχος του training course είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες ποια είναι πραγματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα και πώς μπορούμε να προωθήσουμε την προάσπιση τους. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για την ενίσχυση της προσπάθειας να εργαστούν στη συνέχεια οι συμμετέχοντες ως youth workers και να επιτύχουν τελικά την κατατοπιστική ενημέρωση των νέων στο ζήτημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Αίγυπτος, Αλγερία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τουρκία, Τσεχία, Ιταλία, Τυνησία
Το καθημερινό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ
Διαμονή: Hotel Guardamar
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.
3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 360 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Leave a Reply