Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Πολωνία: “Count On Youth”

Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Πολωνία

Τίτλος: Count on Youth

Τύπος; Ανταλλαγή Νέων

Ποιοι; 7 άτομα 16-24 χρόνων και 1 αρχηγός ομάδας ηλικίας 18 και άνω

Πού; Murzasichle, Πολωνία

Πότε; 24.03-04.04.2022

Κύριος στόχος του προγράμματος ανταλλαγής νέων είναι να τους παρέχει γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την νεανική επιχειρηματικότητα, πώς να παρέχει δηλαδή στους νέους τα εργαλεία, τις γνώσεις και τα εφόδια, ώστε να τους βοηθήσει να έρθουν αντιμέτωποι με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που προκύπτουν για τους νέους επιχειρηματίες. Απευθύνεται επίσης και σε νέους στα πρόθυρα του κοινωνικού αποκλεισμού αναδεικνύοντας τους τα οφέλη της αυτοαπασχόλησης. Το project θα συνεισφέρει στους στόχους που έθεσε η στρατηγική “Europe 2020”, όσον αφορά την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης και απασχόλησης, όπως και την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πολωνία, Τσεχία και Σλοβενία

Το καθημερινό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Διαμονή: U Tośki Pension Murzasichle

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.

3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply