Νεο πρόγραμμα Erasmus+ στην Ιταλία: EUMED Strategic Partnership

Νέο πρόγραμμα Erasmus +!
Τίτλος: EUMED Strategic Partnership
Τύπος; Training Course
Ποιοι; 2 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών
Πότε; 18-22.03.2022
Πού; Galatone, Ιταλία
Προθεσμία: ΑΜΕΣΗ!
Περιεχόμενο: Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η συγγραφή projects για την νεολαία με την συνεργασία χωρών της ΕΕ και χωρών της Μεσογείου όπως η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Αλγερία κτλ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκπροσώπους των χωρών αυτών, να συζητήσουν και να αναπτύξουν προτάσεις συνεργασίας.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρος, Τουρκία, Αίγυπτος, Τυνησία, Αλγερία
Διαμονή: Διαμερίσματα τύπου Airbnb στην πόλη του Galatone.
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.
3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.
Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ. Καλή επιτυχία!

Leave a Reply