Νέο πρόγραμμα: Model International Criminal Court (MICC) – Train the trainers

Model International Criminal Court (MICC) – Train the trainers

Τύπος; Training Course

Ποιοι; 4 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών

Πότε; 06-12.02.2022

Πού; Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Προθεσμία: 31/01

 

Περιεχόμενο:

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) είναι ο πιο εξελιγμένος μηχανισμός στον κόσμο για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους κανόνες του πολέμου. Το MICC είναι ένα έργο που στοχεύει να διδάξει βασικές αρχές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου σε μαθητές και φοιτητές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές συναντήσεις, συζητήσεις και εργαστήρια με προσομοίωση της διαδικασίας του ΔΠΔ – προετοιμασία, δίκη και ετυμηγορία. Φέρνοντας σε επαφή φοιτητές από όλο τον κόσμο, το MICC ενθαρρύνει το διαπολιτισμικό διάλογο και κατανόηση μεταξύ φοιτητών διαφόρων εθνικών και κοινωνικών ομάδων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης “ MICC- Train the trainers” απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να εμπλακούν στις διαδικασίες του σχεδιασμού και της υλοποίησης ενός Model International Criminal Court (MICC) για μαθητές και για φοιτητές. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν από την ομάδα εκπαιδευτών του MICC.

Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Χώρες που συμμετέχουν: Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Κροατία, Ελλάδα, Σερβία, Πολωνία, Γαλλία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Διαμονή: Ξενοδοχείο Φιλίππειον

 

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.

3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 180 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 70 ευρώ.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply