Νέο Πρόγραμμα: Online Model International Criminal Court (MICC) – University στα αγγλικά!

Online Model International Criminal Court (MICC) – University στα αγγλικά!
Ποιοι; 4 άτομα ηλικίας 18 -26 ετών φοιτητές/τριες ή απόφοιτους/ες Νομικής, Πολιτικών Επιστημών, ή σχολής Δημοσιογραφίας/ΜΜΕ από Ελλάδα ή εξωτερικό.
Πότε; 15-20 Ιανουαρίου 2022 καθημερινά 15.00-21.00 (ώρα Ελλάδας) με ενδιάμεσα διαλείμματα
Προθεσμία: 15/12
Περιεχόμενο: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) είναι ο πιο εξελιγμένος μηχανισμός στον κόσμο για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους κανόνες του πολέμου. Το MICC είναι ένα έργο που στοχεύει να διδάξει βασικές αρχές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου σε πανεπιστημιακούς φοιτητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές συναντήσεις, συζητήσεις και εργαστήρια με προσομοίωση της διαδικασίας του ΔΠΔ – προετοιμασία, δίκη και ετυμηγορία. Φέρνοντας σε επαφή φοιτητές από όλο τον κόσμο, το MICC ενθαρρύνει το διαπολιτισμικό διάλογο και κατανόηση μεταξύ φοιτητών διαφόρων εθνικών και κοινωνικών ομάδων.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά
Κατόπιν της ολοκλήρωσης του προγράμματος, θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες του προγράμματος.
2) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή.
3) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 60 ευρώ. Πριν την έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί μια online συνάντηση προετοιμασίας με τους εκπαιδευτές του Euphoria Youth Lab.
Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ

Leave a Reply