Νέο πρόγραμμα Erasmus+: “Entangled History”

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!
Τύπος: Training Course Πότε; 11-18.10.2021
Που; Krzyżowa και Oświęcim Πολωνία
Πόσοι; 4 θέσεις για άτομα 18 ετών και άνω
Τίτλος: “Entangled History”
Προθεσμία: 30/08/2021!

Είσαι ενεργός σε ζητήματα νεολαίας, εκπαίδευσης του Ολοκαυτώματος, ιστορίας και θέλεις να μάθεις νέες μεθόδους μάθησης και προσεγγίσεις; Το Training “Entangled History” σου δίνει τη δυνατότητα, μέσω νέων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων και μεθόδων μη τυπικής εκπαίδευσης, να συνεργαστείς με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες από την Γερμανία και την Πολωνία, ώστε να αναπτύξεις εκπαιδευτικές μεθόδους μη τυπικής μάθησης για νέους. Θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις διαφορετικές προοπτικές σε ένα ιστορικό γεγονός και να αναπτύξεις κριτική σκέψη σε περισσότερες από μία ιστορικές αλήθειες. Θα συμμετάσχεις σε εργαστήρια και φόρουμ συζήτησης για το Ολοκαύτωμα, καθώς και τους πολιτισμούς της μνήμης. Παράλληλα, θα γίνουν ξεναγήσεις στα μνημεία της Krzyżowa και του Άουσβιτς-Μπίρκεναου.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά
Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ. Η διαμονή θα λάβει χώρα στο International Youth Meeting Centre στην Krzyżowa και στο International Youth Meeting Centre στο Oświęcim.
Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Γερμανία και Πολωνία.
Μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι αυτά του Βερολίνου και Wroclaw. Και από τα δύο αυτά αεροδρόμια θα γίνει μέριμνα να μεταφερθείς με λεωφορείο στο τόπο διεξαγωγής του προγράμματος.
3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.
4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 60 ευρώ Μην διστάζεις και συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ!
Καλή επιτυχία!!!

Leave a Reply