Νέο πρόγραμμα Erasmus+: “What do we have in Common?”

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!

Κατηγορία: Ανταλλαγή νέων (Youth Exchange)

Πότε;  05- 13/07/2021

Που; Poronin, Πολωνία 

Πόσοι; 6 θέσεις για άτομα 18-30 ετών και 1 θέση για αρχηγό ομάδας 18 ετών και άνω.

Τίτλος: “What do we have in Common?”  

Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: Άμεση!

Το πρόγραμμα σχετίζεται με τον πολιτισμό και την τέχνη. Στόχος είναι η ενίσχυση της διαπολιτισμικής ενσυνείδησης μέσω της γνωριμίας με την τέχνη, τον πολιτισμό, την παράδοση άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Οι συμμετέχοντες θα καταρρίψουν κάθε στερεότυπο σχετιζόμενο με τον πολιτισμό και θα γνωρίσουν κοινά στοιχεία με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ. Καλύπτονται έξοδα διεξαγωγής PCR.

Η διαμονή θα λάβει χώρα στον ξενώνα Osrodek Wypoczynkowy. Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πολωνία, Λιθουανία, Βουλγαρία

Μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της Κρακοβίας.

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι   50 ευρώ για 18-30 ή των 100 ευρώ για 16-18 ετών.   

Μην διστάζεις και κάνε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!!

Leave a Reply