Νέο πρόγραμμα Erasmus+: “Similarities and Differences – Our European Cultures”

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!

Κατηγορία: Ανταλλαγή εφήβων και νέων (Youth Exchange)

Πότε;  20-27.06.2021

Που; Poronin, Πολωνία 

Πόσοι; 8 θέσεις για άτομα 16-30 ετών και δύο θέσεις για αρχηγό ομάδας 18 ετών και άνω.

Τίτλος: “Similarities and Differences – Our European Cultures”  

Προθεσμία: ΑΜΕΣΗ!!

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα ασχοληθούν με την διαπολιτισμική ένταξη των νέων μέσω της μάθησης για τον πολιτισμό, την τέχνη, την παράδοση και την ιστορία άλλων ευρωπαϊκών χωρών,Αναλύοντας τα στερεότυπα που βασίζονται στον πολιτισμό θα ανακαλύψουν ομοιότητες μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Επίσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να απολαύσουν την ομορφιά των βουνών Tatra! Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ. Η διαμονή θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Ośrodek Wypoczynkowy “Baca”. Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πολωνία, Βουλγαρία και Λιθουανία.Μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της Κρακοβίας (KRK).

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω skype με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, θα κληθείς να  καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 100 ευρώ για άτομα 15-17 ετών και 50 ευρώ για άτομα 18-30 ετών.  

Μην διστάζεις και κάνε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ!

Καλή επιτυχία!!!

Leave a Reply