Νέο Πρόγραμμα εθελοντισμού European Solidarity Corps στην Κύπρο!

🇨🇾 Πρόγραμμα εθελοντισμού European Solidarity Corps στην Κύπρο!
Ποιοι; 2 άτομα ηλικίας 18 -30 ετών.
Πότε; Μάιος-Αύγουστος 2021
Πού; Αυγόρου, Κύπρος.
Προθεσμία: ΑΜΕΣΗ!
Τίτλος: “ More S.Te.P(S) TO SOLIDARITY ”

Το πρόγραμμα εθελοντισμού συντονίζεται από το ΣΚΕ Αυγόρου και φιλοξενείται στην έδρα του οργανισμού την Κοινότητα Αυγόρου. Κύριος στόχος είναι να έρθουν σε επαφή οι νέοι μέσω του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης με την τοπική κοινωνία, να ενδυναμώσουν και να υποστηρίξουν τις ευάλωτες ομάδες (παιδιά και ηλικιωμένοι) ανταποκρινόμενοι στις κοινωνικές προκλήσεις και ανάγκες. Το πρόγραμμα προσφέρει μια εμπειρία ενδυνάμωσης για νέους που θέλουν να βοηθήσουν, να μάθουν και να αναπτύξουν, επιτρέποντας παράλληλα διαπολιτισμικές ανταλλαγές.


Γλώσσα εργασίας: Ελληνικά και Αγγλικά Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ για την μετακίνηση, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος European Solidarity Corps.
Επίσης χορηγείται μηνιαίο επίδομα για διατροφή και τα καθημερινά έξοδα του εθελοντή (pocket money). 🇪🇺 Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

📬 Αν ενδιαφέρεστε, στείλτε το βιογραφικό σας στα αγγλικά στη διεύθυνση infoparticipants@gmail.com με θέμα τον τίτλο του προγράμματος.

Leave a Reply