Νέο πρόγραμμα Erasmus+: “Democracy and Games”

🔊 Νέο πρόγραμμα Erasmus+!

Κατηγορία: Ανταλλαγή νέων (Youth Exchange)

↪️ Πότε; 07-12/06/2021

🖼 Που; Mühlhausen, Γερμανία
👫 Πόσοι; 2 άτομα 18-24 ετών.

👉 Τίτλος: “Democracy and Games”
⏰ Προθεσμία: 20/4!

Περιεχόμενο: Οι συμμετέχοντες θα προσεγγίσουν το θέμα της δημοκρατίας με συμμετοχικό και ελκυστικό τρόπο μέσω αναλογικών και ψηφιακών τεχνικών μάθησης που βασίζονται σε παιχνίδια. Αρκετά εργαλεία μάθησης με βάση το παιχνίδι θα παρουσιαστούν με τον κύριο σκοπό να εμπλακούν, να συνδεθούν και να ενδυναμώσουν τους νέους. Ο κύριος σκοπός της ανταλλαγής είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να παίξουν δοκιμασμένα πρωτότυπα παιχνιδιών σε διαφορετικά θέματα δημοκρατίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετάσχουν στην περαιτέρω ανάπτυξη πολλών πρωτοτύπων επιτραπέζιων παιχνιδιών με δημοκρατική θεματολογία.
Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ.

Μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της Φρανκφούρτης (FRA) και του Ντόρτμουντ (DTM) .

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος,για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω skype με την/τον project manager του προγράμματος,όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!

COVID-19 Αποποίηση ευθυνών
Οι διοργανωτές γνωρίζουν και παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία COVID-19. Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβουλές για το πώς να κανονίσουν το ταξίδι τους, θα ενημερωθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις και θα λάβουν λεπτομερείς οδηγίες για πιθανά μέτρα ασφαλείας. Οι τοπικοί διοργανωτές λαμβάνουν επίσης υπόψη μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Leave a Reply