Νέο πρόγραμμα εθελοντισμού European Solidarity Corps στη Ουγγαρία! 

📣Νέο πρόγραμμα εθελοντισμού European Solidarity Corps στη Ουγγαρία!

Πότε: Ιούνιος 2024 – Μάιος 2025 (10 μήνες) 

Πού: Βουδαπέστη, Ουγγαρία 

Ποιοι: Άτομα 18-30 ετών 

👏Ο οργανισμός υποδοχής είναι ένας οργανισμός νεολαίας που απαρτίζεται από ενεργούς νέους και νέους επαγγελματίες που έχουν ως στόχο να εξερευνήσουν τις δυνάμεις και τους πόρους τους ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν και να εκπληρώσουν την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Για να το καταφέρουν αυτό πραγματοποιούν εκπαιδεύσεις και εθελοντικές δραστηριότητες.  

🧐Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να διαχειριστούν δραστηριότητες επικοινωνίας και στήριξης της κοινότητας ως μέλη της ομάδας του οργανισμού υποδοχής στη Βουδαπέστη. Θα βοηθήσουν στην προώθηση ευκαιριών για τη νεολαία (εκπαιδεύσεις, workcamps, προγράμματα ESC), δραστηριοτήτων και θα αναλάβουν τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των εξωτερικών σχέσεων του οργανισμού καθώς και την οργάνωση εκδηλώσεων προς όφελος της τοπικής κοινότητας. 

🇭🇺Βουδαπέστη, Ουγγαρία: Οι εθελοντές θα βρίσκονται στη πανέμορφη Βουδαπέστη, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Ως η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, στη Βουδαπέστη θα μπορείτε να βρείτε όλες τις εγκαταστάσεις που χρειάζεστε, να χρησιμοποιήσετε ένα βολικό σύστημα μεταφορών και να γνωρίσετε τα κυριότερα τουριστικά σημεία. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε μουσεία, να εξερευνήσετε την πόλη και να βρείτε εκδηλώσεις κοντά σας. Καθώς η Ουγγαρία βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, θα μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε εύκολα σε διάφορες γειτονικές χώρες αλλά και στο εσωτερικό της ίδιας της χώρας. 

Καλύπτονται: 100% διαμονή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται ποσό των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος που ορίζει το πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος European Solidarity Corps. Επίσης χορηγείται ποσό για διατροφή και μηνιαίο επίδομα (pocket money). 

🇪🇺Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.    

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

Δήλωση συμμετοχής: https://bitly.ws/39one    

Καλή επιτυχία! 

Leave a Reply