Νέα ανταλλαγή νέων στην Κέρκυρα-Clima(mara)thon

🗣Νέα ανταλλαγή νέων στην Κέρκυρα!

Τίτλος: Clima(mara)thon

Ποιοι:  άτομα 18-30 ετών

Που: Κέρκυρα

Πότε: 01-07.10.2023

 

Θες να επισκεφτείς το όμορφο νησί της Κέρκυρας και να εργαστείς ομαδικά με άτομα από την Γερμανία, την Πολωνία και την Τσεχία με στόχο την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων πάνω στην διοργάνωση ενός Climathon; 🆒

 

Περιγραφή Climathon

🔵 Το Climathon είναι ένα διαγωνιστικό 24ωρο εργαστήριο που πραγματοποιείται #παράλληλα σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον #κόσμο με στόχο την ανάπτυξη προτάσεων για την #έξυπνη προσαρμογή των #πόλεων στην κλιματική αλλαγή.

🔵Το Climathon διοργανώνεται από το 2015 με περίπου 600 διοργανωτές, 1.000 εκδηλώσεις και πάνω από 30.000 συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο.

🔵Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μία ποικιλία από workshops και δραστηριότητες για: Brainstorming, Business Model Canvas, Pitching Ideas, Δημιουργία Poster κ.α. Eπίσης θα εξοικιωθούν με την διοργάνωση ενός τέτοιου event, με την επικοινωνία και προώθηση του καθώς και θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν έμπρακτα με άτομα από την Ευρώπη για ένα κοινό σκοπό. Τέλος, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις τοπικές ομάδας της Κέρκυρας και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις μεταξύ τους.

 

Διαμονή: Local Hostel Corfu

Αναλυτικό πρόγραμμα

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιδοτείται η μετακίνηση στο ύψος των 50 ευρώ.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων, σου επιδοτούμε την μετακίνηση μέχρι το ύψος των 50 ευρώ.

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

 

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply