Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στη Ρουμανία: Empowering Rural Youth Organizations

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!
Τίτλος: “Empowering Rural Youth Organizations”
Τύπος; Job Shadowing
Ποιοι; 1 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών
Πότε; 12-22.09.2022
Πού; Pitești, Ρουμανία
Προθεσμία: 05.09!

Περιεχόμενο: Το job shadowing είναι ένας τύπος προγράμματος που δίνει την ευκαιρία σε έναν συμμετέχοντα να γνωρίσει και παρακολουθήσει δια ζώσης τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται στελέχη σε ΜΚΟ και οργανώσεις νεολαίας που ασχολούνται με νέους από περιοχές της υπαίθρου. Ο συμμετέχοντας του Job Shadowing θα φιλοξενηθεί μαζί με άλλους 2 εκπροσώπους οργανισμών νεολαίας στον οργανισμό Eurodemos και θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει άλλους 2 οργανισμούς όπως το Youth Association for Sustainable Development in Europe και το Heart Optic.
Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Διαμονή: Διαμέρισμα με ιδιωτικό δωμάτιο και κοινόχρηστο μπάνιο.
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply