Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στο Κόσοβο: “Empowering Rural Youth Organizations”

Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στο Κόσοβο!
Τίτλος: “Empowering Rural Youth Organizations”
Τύπος; Study Visit
Ποιοι; 2 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών
Πότε; 06-13.09..2022
Πού; Prishtina, Κόσοβο
Προθεσμία: 28.08!
Περιεχόμενο: Κύριος στόχος της εκπαιδευτικής επίσκεψης είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βιώσουν άμεσα πρακτικές που εφαρμόζονται σε μία από τις χώρες, για συναντήσεις με εκπροσώπους οργανώσεων νεολαίας,τοπικούς φορείς όπως δήμους, σχολεία και προβληματιστούν σχετικά με τις πρακτικές στον τομέα των ενδυνάμωση της νεολαίας της υπαίθρου, για τη δημιουργία νέων συνεργασιών και δικτύων. Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά Χώρες που συμμετέχουν: Αλβανία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Πολωνία, Ελλάδα, Σερβία, Κοσσυφοπέδιο, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Ουγγαρία, Ιταλία, Βουλγαρία και Τσεχία.
Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ
Διαμονή: Θα ανακοινωθεί σύντομα.
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.
Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.
Καλή επιτυχία!

Leave a Reply