Νέο πρόγραμμα Erasmus+! στην Αλβανία: “Social Entrepreneurship as response on youth unemployment”

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!
Τίτλος: “Social Entrepreneurship as response on youth unemployment”
Τύπος; Training Course
Ποιοι; 4 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών
Πότε; 16-23.07.2022
Πού; Pogradec, Αλβανία
Προθεσμία: ΑΜΕΣΗ.
Περιεχόμενο: Κύριος στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να αναπτύξει τις ικανότητες των συμμετεχόντων να σχεδιάζουν και να προσφέρουν αυξανόμενες δραστηριότητες στην επιχειρηματική νοοτροπία των νέων και στην δημιουργία ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στο πρώτο training σε επίπεδο συμμετεχόντων οργανισμών, για να συνεχίσουν να εργάζονται για την ανάπτυξη νέων έργων.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 180 ευρώ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.
Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.
Χώρες που συμμετέχουν: Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Σερβία, Ελλάδα, Πολωνία και Τουρκία.
Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ
Διαμονή: Lake Park Hotel
Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 180 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.
Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

Leave a Reply