Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Βόρεια Μακεδονία: Addressing Discrimination and Radicalization at Youth Work through Art Based Approach

Νέο πρόγραμμα Erasmus+

Τίτλος: “Addressing Discrimination and Radicalization at Youth Work through Art Based Approach”

Τύπος; Training Course

Ποιοι; 4 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών

Πότε; 08-14.07.2022

Πού; Struga, Β. Μακεδονία

Προθεσμία: 04/07

 

Περιεχόμενο:
Κύριος στόχος του εκπαιδευτικού μαθήματος είναι να αυξήσει τις ικανότητες των συμμετεχόντων να εφαρμόσουν προσέγγιση βασισμένη στις τέχνες στην εργασία τους. Θα γνωρίσουν μεθόδους, εργαλεία που τους επιτρέπουν να κατανοήσουν καλύτερα τις ομάδες-στόχους τους, συμπεριλαμβανομένων των νέων που αντιμετωπίζουν διακρίσεις και ριζοσπαστικοποίηση. Θα αξιολογήσουν τις δραστηριότητές τους και θα εργαστούν σε νέα σχέδια εργασίας που ενσωματώνουν προσέγγιση βασισμένη στις τέχνες στις πρακτικές τους. Επιπλέον, θα μοιραστούν τις πρακτικές τους για την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών, ιδιαίτερα των νέων, σχετικά με τις διακρίσεις και τη ριζοσπαστικοποίηση.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Χώρες που συμμετέχουν: Ρουμανία, Αλβανία, Ελλάδα, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Ιταλία και Ισπανία

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Hotel Exclusive

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.
2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 180 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

Leave a Reply