Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Ιταλία: Echoes of Youth!

Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Ιταλία!

Τίτλος: Echoes of Youth!

Τύπος; Ανταλλαγή Νέων

Ποιοι; 5 άτομα 18-30 ετών και 1 αρχηγός ομάδας ηλικίας 18 και άνω

Πού; San Giorgio Albanese, Ιταλία

Πότε; 18-27.06.2022

Προθεσμία: 20.5.2022

 

Κύριος στόχος του προγράμματος ανταλλαγής νέων είναι να ενθαρρύνει νέους μουσικούς αλλά και άτομα που αγαπούν την μουσική να αναπτύξουν την δημιουργικότητα, τη μουσική έκφραση και να συνδυάσουν την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων στο χώρο της μουσικής, ξεκινώντας από την έννοια του ήχου, μέσα από την αρμονία για τη σύνθεση της ομάδας μέχρι την εξοικείωση με τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού για τη δημιουργία μουσικής (μικρόφωνα, μίξερ και λογισμικό επεξεργασίας). Επίσης στοχεύει στην ενσωμάτωση διαφορετικών πολιτισμών και γλωσσών χρησιμοποιώντας την ίδια τη μουσική ως μέσο, ως όχημα διαπολιτισμικής μάθησης και έκφρασης μηνύματος κοινωνικής σημασίας.

Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πορτογαλία, Τουρκία και Ρουμανία

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Lamezia Terme.

 

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.

3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. 5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

 

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ.

 

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply