Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Βόρεια Μακεδονία: Empowering Rural Youth Organisations

Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στη Βόρεια Μακεδονία!
Τίτλος: Empowering Rural Youth Organizations
Τύπος; Training Course
Ποιοι; 3 άτομα άνω των 20 χρόνων
Πού; Struga, Βόρεια Μακεδονία
Πότε; 12/05/2022 –19/05/2022

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: ΑΜΕΣΗ!

Κύριος στόχος του training course είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες περισσότερες γνώσεις στον τομέα του project management και να βελτιώσει τις δεξιότητες τους, ιδίως σε νέους που προέρχονται από απομακρυσμένες περιοχές. Στο πλαίσιο αυτό, θα μάθουν πώς να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες, ώστε να προωθήσουν την ενεργή συμμετοχή των νέων στις τοπικές τους κοινότητες. Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση σε τοπικά και διεθνή project και στην απαιτούμενη παρακολούθηση και τελική αξιολόγηση τους, με στόχο τη συνεργασία και την ανάπτυξη ιδεών για μελλοντικά project στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των νέων που προέρχονται από απομακρυσμένες περιοχές.
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πολωνία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Τσεχία

Το καθημερινό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Διαμονή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος. Η μετάβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με λεωφορείο μέσω Σκοπίων.
2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.
3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 180 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.
5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Leave a Reply