Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στην Πολωνία: ECOPRENEURS

Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ στην Πολωνία!

Τίτλος: ECOPRENEURS

Τύπος; Training Course

Ποιοι; 5 άτομα άνω των 20 χρόνων

Πού; Murzasichle, Πολωνία

Πότε; 05-14.04.2022

Κύριος στόχος του training course είναι να προσφέρει στους νέους ευκαιρίες απασχόλησης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους με τη μέθοδο της επαναχρησιμοποίησης (upcycle) των υλικών. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς μπορούν να προωθήσουν την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε περιβαλλοντικά ζητήματα, που αφορούν την υπεύθυνη χρήση των διάφορων υλικών, όπως για παράδειγμα με τη δημιουργία οικολογικών προϊόντων χειροτεχνίας και ραπτικής.

 Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Ισπανία.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της Κρακοβίας (KRK). Από την Κρακοβία θα υπάρχει ναυλωμένο πούλμαν για την μεταφορά σας στο μέρος που θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα.

2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.

3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 245 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Για να δηλώσεις συμμετοχή συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις ΕΔΩ.

Leave a Reply