Νέο πρόγραμμα: GrACE – Memories of a Shaded Past

Nέα Ελληνογερμανική ανταλλαγή νέων!

Τίτλος: “GrACE – Memories of a Shaded Past”

Ποιοι: 10 άτομα, 18-30 ετών

Πού: Βερολίνο και Potsdam, Γερμανία

Πότε: 09-17/03/2022

Προθεσμία: 04/03!

Το πρόγραμμα έχει στόχο την ανακάλυψη του παρελθόντος και των μεταπολεμικών εξελίξεων στην Γερμανία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα μη τυπικής εκπαίδευσης, όπου θα επισκεφθούν ιστορικούς τόπους μνήμης, θα συνομιλήσουν με ειδικούς και ανθρώπους που σχετίζονται με τα γεγονότα του Β’ παγκοσμίου πολέμου και θα συμμετάσχουν σε εργαστήρια σχετικά με την ιστορικά γεγονότα της εποχής. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν για θέματα που σχετίζονται με τον εξτρεμισμό και την πολιτική και να περιηγηθούν σε ιστορικά μνημεία του Βερολίνου και του Potsdam καθώς και στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Sachsenhausen.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 240 ευρώ.

H διαμονή θα λάβει χώρα στο Hostel a&o berlin Ηauptbahnhof σε δωμάτια 6-8 ατόμων.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.

Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα και Γερμανία

Δείτε το ημερήσιο πρόγραμμα, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 240 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ. Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply