Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στο Μαυροβούνιο!

Nέο πρόγραμμα Erasmus+ στο Μαυροβούνιο!

Ποιοι; 3 άτομα 18 ετών και άνω

Πού; Ulcinj, Μαυροβούνιο

Πότε; 10-17/09/2021

Θεματική: SEO- Search Engine Optimization

Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση ειδικών γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται στην αγορά εργασίας, σε σχέση με τα ψηφιακά μέσα και το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα απευθύνεται ιδιαίτερα σε ανέργους. Επιπλέον, σημειώνεται πως προβλέπεται η παρακολούθηση Masterclass από  experts.

SEO είναι τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization και σημαίνει Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης. Σκοπός είναι να δώσουμε στις μηχανές αναζήτησης τη δυνατότητα να «διαβάσουν» το περιεχόμενο των σελίδων της ιστοσελίδας μας και να την κατατάξουν στην θέση που της αναλογεί. Στον τομέα του marketing είναι η προσπάθεια για αναρρίχηση της σελίδας  σε καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 180 ευρώ. 

Η διαμονή θα λάβει χώρα στο Ηotel Poseidon

Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Β. Μακεδονία, Αλβανία.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων.  Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου μέχρι τα 180 ευρώ.

Για την μετάβαση στον τόπο διεξαγωγής του προγράμματος το προτεινόμενο αεροδρόμιο είναι της Ποντγκόριτσα (TGD). Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε όσους επιλεχθούν.

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.   

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ 

Καλή επιτυχία!!

Leave a Reply