ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ- ΕΥΕ2021

Ο Οργανισμός Euphoria, με την ομάδα του να έχει ενεργή συμμετοχή και προσφορά στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας όλα αυτά τα έτη είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως έχει εξασφαλίσει ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συμμετοχή ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας -European Youth Event 2021.

Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας αποτελεί θεσμό πλέον του Ευρωκοινοβουλίου.  Οι νέοι της Ευρώπης, έχουν την μοναδική ευκαιρία να βρεθούν στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Στρασβούργο και να συναντηθούν με Ευρωπαίους πολιτικούς, να ανταλλάξουν ιδέες και προοπτικές σχετικά με θέματα που αφορούν τη νεολαία , την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων τρόπων και λύσεων για καίρια ερωτήματα για το μέλλον της πλούσιας πολιτιστικής πολυμορφίας εντός της Ε.Ε. Οι νέοι, έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν άτομα με κοινά οράματα και προβληματισμούς, σχετικά με το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα, να διαπραγματευτούν μέσα στην Ολομέλεια, να κάνουν κοινά workshops. Αναντίρρητα, η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας αποτελεί μοναδική πολιτική και πολιτιστική εμπειρία, καθώς οργανώνονται συναυλίες, παραστάσεις και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας 2021, με τίτλο: «Το μέλλον μας ανήκει» θα πραγματοποιηθεί υβριδικά και δια ζώσης. Από τις 4/10/2021 θα ξεκινήσουν κάποιες διαδικτυακές δραστηριότητες ενώ η κύρια εκδήλωση θα γίνει στις 8-9/10/2021, με λίγα group να συμμετέχουν δια ζώσης. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα και τις Θεματικές της Εκδήλωσης

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως ο Οργανισμός Euphoria έχει επιλεγεί να στείλει αποστολή, η οποία θα συμμετάσχει δια ζώσης στην κύρια εκδήλωση και θα δεχτεί επιχορήγηση από το Ευρωκοινοβούλιο ύψους 200 ευρώ κατ’ άτομο.
🆘 Απαραίτητη προϋπόθεση για να ληφθεί υπ’όψιν η αίτηση συμμετοχής σας στο ΕΥΕ, είναι να έχετε συμμετάσχει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα του EUphoria έως τις 07/10/2021

Μάλιστα, ο Οργανισμός θα παρουσιάσει Καλλιτεχνική Παράσταση (Artistic Performance) στα πλαίσια του Προγράμματος

Για να γίνεις μέλος της αποστολής του Euphoria:

  1. Ελέγχεις τις ημερομηνίες του προγράμματος και ότι μπορείς να ταξιδέψεις εκείνη την περίοδο στο Στρασβούργο 7-10/10/2021.
  2. Συμπληρώνεις την αίτηση σου ΕΔΩ, στην οποία μας αναφέρεις το κίνητρο συμμετοχής σου. Θα ληφθεί υπόψη για την επιλογή σου αν προέρχεσαι από κάποια ακριτική περιοχή της Ελλάδας ή από κάποιο νησί.
  3. Εφόσον περάσεις το δεύτερο στάδιο, θα κληθείς για συνέντευξη από τον/την project manager του Euphoria Delegation EYE2021.
  4. Σε περίπτωση επιλογής, θα καταβάλεις το ποσό των 200ευρώ για τη διαμονή σου στο Στρασβούργο και για την προετοιμασία σου για την εκδήλωση από την ομάδα του Euphoria. Τα αεροπορικά θα τα κλείσεις μόνος/η μετά από συνεννόηση με τον Project Manager, καθώς οι πτήσεις θα είναι ίδιες για όλη την αποστολή.
  5. Μετά το τέλος της Εκδήλωσης και εφόσον έχεις κρατήσει απαραίτητα δικαιολογητικά (αποδείξεις αεροπορικών, διαμονής, διατροφής κ.α.) θα αποζημιωθείς με το ποσό των 200ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply