Νέο πρόγραμμα Erasmus+: “YOUdiscovery”

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!

Κατηγορία: Ανταλλαγή νέων (Youth Exchange)

Πότε;  26.06-05.07.2021

Που; Rajcza Πολωνία 

Πόσοι; 6 θέσεις για άτομα 18-30 ετών και 1 θέση για αρχηγό ομάδας 18 ετών και άνω.

Τίτλος: “YOUdiscovery”  

Προθεσμία: Άμεση!

Το πρόγραμμα “ΥOUdiscovery” στοχεύει στην αναζήτηση της σημασίας της έκφρασης, της αυτογνωσίας, της διαχείρισης κρίσεων και της τόνωσης της αυτοπεποίθησης. Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τη σημασία της ψυχικής υγείας μέσω μεθόδων τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης, ενώ στα πλαίσια των εργασιών μετά το τέλους του προγράμματος, θα συμμετάσχουν σε καμπάνιες προώθησής της.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 240 ευρώ.

Η διαμονή θα λάβει χώρα στον ξενώνα Wrzos Restauracja I Noclegi Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαρτινίκα!

Μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

✔Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου μέχρι τα 240 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της Katowice

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι   50 ευρώ.   

Μην διστάζεις και κάνε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ 

Καλή επιτυχία!!

Leave a Reply