Νέο πρόγραμμα Erasmus+: Have2Oppose (H2O)

Νέο πρόγραμμα Erasmus+!

Κατηγορία: Ανταλλαγή εφήβων και νέων (Youth Exchange)

Πότε;  29.08-05.09.2021

Που; Poronin, Πολωνία 

Πόσοι; 10 θέσεις για άτομα 15-20 ετών και δύο θέσεις για αρχηγό ομάδας 18 ετών και άνω.

Τίτλος: “Have2Oppose (H2O)”  

Προθεσμία: 30/06/2021!

Το πρόγραμμα στοχεύει στην προώθηση της οικολογικής συνείδησης και ευρύτερα της προστασίας του περιβάλλοντος, ιδιαίτερα του νερού. Οι συμμετέχοντες, μέσω δράσεων μη τυπικής εκπαίδευσης, θα έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν το πώς μπορούν να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, πώς μπορούν να υιοθετήσουν μια φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα αλλά και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές πάνω σε αυτό το ζήτημα. 

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ.

Η διαμονή θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Willa Austryjok. Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Πολωνία, Σλοβενία

Μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

✔Για να δηλώσεις συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της Κρακοβίας (KRK).

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω skype με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 100 ευρώ για άτομα 15-17 και 50 ευρώ για άτομα 18-20.  

Μην διστάζεις και κάνε την αίτηση συμμετοχής σου ΕΔΩ!

Καλή επιτυχία!!!

Leave a Reply