Νέο Erasmus+ Training Course “Exploring the role of youth in Peacebuilding and Reconciliation”

Νέο Εκπαιδευτικό προγράμματα κατάρτισης (training course) Erasmus+ CAPACITY BUILDING IN THE FIELD OF YOUTH, WESTERN BALKANS YOUTH WINDOW.
Τίτλος: “Exploring the role of youth in Reconciliation and Peacebuilding”
Απευθύνεται σε 3 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών που να είναι σχετικοί με την θεματική του προγράμματος.

Ημερομηνίες: 28.06-06.07.2021 Pogradec, Αλβανία

Το training course θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των συμμετεχόντων στη χρήση της αφήγησης και της ψηφιακής αφήγησης για την αντιμετώπιση παλιών και συνεχιζόμενων θεμάτων σύγκρουσης. Η κατάρτιση θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus + και θα παρέχει στους συμμετέχοντες μια ευκαιρία να εργαστούν για τη δημιουργία νέων projects.
Χώρες που συμμετέχουν: Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Β. Μακεδονία, Κόσοβο, Ρουμανία και Αλβανία.
Ο χώρος που θα σας φιλοξενήσει έχει λάβει όλα τα μέτρα σχετικά με το Covid-19.

⏰ Προθεσμία: 8/6!

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά.

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 180 ευρώ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+

Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

➡️ Για να δηλώσεις συμμετοχή:
1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας).Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται σύμφωνα με ότι αναγράφεται στην δημοσίευση. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο για το πρόγραμμα στην Αλβανία είναι το αεροδρόμιο των Τιράνων (ΤΙΑ). Για το ταξίδι στην Αλβανία, ενημερωθείτε για τους ισχύοντες περιορισμούς λόγω Covid-19.

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας.
Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω skype με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή.
Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας στην Αθήνα. Για όσους δεν κατοικούν στην Αθήνα, θα συνδεθούμε μέσω βιντεοκλήσης. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Για να συμπληρώσεις την αίτηση κάνε κλικ ΕΔΩ.

Καλή επιτυχία!
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@euphoriayouthlab.eu ή στο 2121068629

Leave a Reply