“Dream Catchers” | Online Erasmus+ Training Course

Νέο Online Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης (training course) Erasmus+.

Τίτλος: “Dream Catchers”
Πόσοι; 4 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.
Πότε; 08 – 19/12/2020

Περιεχόμενο: Οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με τρόπους προώθησης της κοινωνικής συμπερίληψης, της ανεκτικότητας και της κοινής κατανόησης, με σκοπό να καταπολεμήσουν το ρατσισμό, τα στερεότυπα και να συνεισφέρουν στην κοινωνική ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων. Το πρόγραμμα θα προσπαθήσει να βάλει κάθε συμμετέχοντα στη θέση διαφόρων κοινωνικών ομάδων που στιγματίζονται από ρατσιστικά στερεότυπα, δίνοντας τους κατόπιν ευκαιρία για να δουλέψουν την λεγόμενη “συμπερίληψη της καθημερινότητας”, μαθαίνοντας τρόπους με τους οποίους μπορούν να εκμηδενίσουν το κοινωνικό στίγμα.

Προθεσμία: Άμεση!

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά
Για τις συναντήσεις θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Zoom. Οι ομαδικές εργασίες θα γίνονται κατά τη διάρκεια των ωρών του προγράμματος με χρήση διαφόρων online εργαλίων.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν οι εξής χώρες: Ιταλία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Τουρκία, Γαλλία, Βουλγαρία, Λετονία.

Το πρόγραμμα θα εκτελείται καθημερινά, ζωντανά, 8 με 19 Δεκεμβρίου, μεταξύ 15:00 και 18:00 (ώρα Ελλάδος). Κάποια απογεύματα, θα υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικών online αλλά και offline δραστηριοτήτων.


Για να δηλώσεις συμμετοχή:

  1. Έλεγξε τις ημερομηνίες του προγράμματος. Το παρόν πρόγραμμα θα διεξαχθεί online.
  2. Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος,για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω skype με την/τον project manager του προγράμματος,όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή.
  3. Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 30 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!!!

Leave a Reply