Νέο πρόγραμμα Erasmus+ “Multicultural Europe is the key”

? Νέο πρόγραμμα Erasmus+! Κατηγορία: Ανταλλαγή νέων (Youth Exchange)

Πότε; 27.07-03.08.2020

Που; Murzasichle, Πολωνία?

Πόσοι; 7 θέσεις για άτομα 18-30 ετών και μια θέση για αρχηγό ομάδας 18 ετών και άνω.?

Τίτλος: “Multicultural Europe is the key”

Προθεσμία: 29.06!

Περιεχόμενο:Το πρόγραμμα είναι βασικά συνδεδεμένο με την κουλτούρα και την τέχνη στην Ευρώπη. Σκοπός του προγράμματος είναι να προωθήσει την συνεργασία και την κατανόηση μεταξύ των λαών στην Ευρώπη και ιδίως των νέων, εστιάζοντας στις ομοιότητες τους, σπάζοντας τα εθνοτικά στερεότυπα των λαών. Επίσης θα υπάρξει βιντεοσκόπηση των τοπικών δράσεων που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε τα αποτελέσματα του να διαδοθούν περαιτέρω.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Μπορείτε να δείτε το χώρο που θα διαμείνετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Χώρες που συμμετέχουν: Πολωνία, Λιθουανία, Ρουμανία, Ελλάδα.

Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για να δηλώσεις συμμετοχή:

 1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι της Κρακοβίας (KRK).

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση με τον σωστό τίτλο του προγράμματος,για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω skype με την/τον project manager του προγράμματος,όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την/τον project manager, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή των συμμετεχόντων.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς  που είναι 50 ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ

Leave a Reply